Untitled Document
Untitled Document
Untitled Document
31.8.2020
Vpis v šolsko leto 2020/2021
Lepo vabljeni v čudovito deželo baleta!...
 
 
 
Nataša Berce se je po končani Srednji glasbeni in baletni šoli zaposlila v SNG Opera in balet v Ljubljani. Kasneje je izobraževanje nadaljevala na Rambert School of Ballet v Londonu. V ljubljanskem baletnem ansamblu je plesala v mnogih klasičnih in sodobnih baletnih predstavah. Angažirana je bila tudi zunaj matične hiše, v sodobnoplesnih in gledaliških postavitvah.

S pedagoškim delom na različnih plesnih šolah je začela leta 2002, še v času plesanja v Operi in baletu. Skozi njene roke je šlo veliko otrok vseh starosti, pa tudi odrasli ljubitelji baleta. Dve leti je predajala baletno znanje na Umetniški gimnaziji Ljubljana in že peto leto nekajkrat mesečno skrbi za baletne treninge v skupini En Knap.

Po plesni upokojitvi je vpisala študij dramaturgije na Akademiji za gledališče, radio, film in televizijo in ga zaključila leta 2013. Sedaj nadaljuje študij umetnosti giba na magistrski stopnji. Poučevanje je še vedno stalnica v Natašinem življenju, v katerega se je »pritihotapilo« še pisanje člankov za različne gledališke liste in dramaturško svetovanje pri predstavah.
 
 
 
 
 
 
 
Untitled Document
Untitled Document
   Kdo smo? / Kako k baletu? / Urniki / Galerija / Novice / Kontakt