Baletno Društvo Postojna

Logo+ime_bel_krog

Novice

Letna produkcija društva

2. maj 2022

“Slikar v svojem ateljeju naslika baletko, ta oživi in zapleše. Skupaj se odpravita v galerijo, da ji poiščeta primerno mesto med umetninami. Ogledata si številne slike in kipe iz zgodovine umetnosti, vendar vsakič znova ugotovita, da ta dela niso primerna družba zanjo. Končno baletka najde pravo mesto.”

Na odru Kulturnega doma Postojna bo društvo uprizorilo produkcijo z naslovom Slikar in baletka. Predstavo si lahko ogledate v soboto 7. maja 2022 ob 16. ali 18. uri. Karte so na voljo na  povezavi: https://www.eventim.si/si/vstopnice/slikar-in-baletka-postojna-kulturni-dom-postojna-583301/event.html

Vljudno vabljeni.

Balet FIT za odrasle

20. januar 2022

Vabimo vas, da se nam pridružite pri vadbah na osnovi baleta, tokrat posvečene odraslim. Skozi kombinacijo kontroliranih gibov pilatesa, umirjenostjo joge, vajami z lastno težo in vajami, ki dvignejo srčni utrip, bomo krepili mišice celega telesa ter jih naredili močne, dolge in elegantne. Delali bomo na moči, ravnotežju, gibljivosti in zavedanju lastnega telesa. Vabljeni vsi, ki bi se radi razgibali, naredili nekaj zase in se v svojem telesu počutili močne, ne glede na starost, spol, kondicijo ali zdravstvene težave. Vadba poteka v baletni dvorani društva, Kazarje 10 v Postojni:
  • vsak ponedeljek od 19:15 do 20:00 in
  • vsako sredo od 18:30 do 19:15.

Baletna vadba za otroke

30. oktober 2021

Naše baletke že intenzivno pilijo korake in se učijo novih koreografij tako v dvorani v Postojni kot v Cerknici. Vpisujemo otroke od 4. leta dalje, tako deklice kot dečke ne glede na plesno predznanje ali telesne predispozicije. Pomembna je samo želja in veselje do plesa. Imamo še nekaj prostih mest, zato čim prej stopite v kontakt z nami na »baletni telefon« 040-223-069 ali nam pišite po elektronski pošti na naslov: baletnodrustvo.postojna@gmail.com in preverite razpoložljivost.